22-26 Ponte20 szupinált bőrcipő

10990 Ft

Ponte20 szupinált nyitott bőrcipő

Ez a nagyon vagány sportos, strapabíró Ponte20 szupinált cipő minden fiú kedvence. A cipő talpának belsejében lévő szupinálás elősegíti a lábak megfelelő tartását. A gumis orr miatt nem kell aggódni, hogy a gyerek lábféknek használja a cipőt biciklizés közeben, mert bírja a “terhelést”. 🙂  A színe kellemes kék.

Törlés

Leírás

Ponte20 szupinált cipő 22-26

Ponte20 márka

A Ponte20 technológia

A Ponte20 technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el. Ezzel a megoldással és az igazán divatos designnak köszönhetően a gyermek szívesen viseli lábbelijét, ezért lábtartása rövid időn belül eléri a természetes tartást.

A Ponte20 cipők felépítésére jellemző, hogy az orr rész tágas és magas, így az ujjak kényelmesen el tudnak helyezkedni.

A gyerekláb fejlődése

Gyermekeink lábát számos folyamatosan fejlődő csont, izom és ínszalag teszi oly rugalmassá és ellenállóvá, hogy képes legyen megfelelni a mindennapok kihívásainak.

Attól az időszaktól, amikor a kisgyermek feláll, a sarok lábszárhoz viszonyított bedőlése, a hossz- és harántboltozat fejletlensége természetes. A kisgyermek a belső talp élre terhelve lépeget. A láb erősödésével és a belső talpemelő izmok aktív segítségével a hosszboltozat kifejezetté válik.

A láb fejlődéséhez nagyon fontos az izomzat erősítése, rendszeres lábtorna, mezítláb járás a szabadban, természetes, ingerlő talajon. Mindez aktivizálja, erősíti az izmokat. A gyermekláb folyamatos változással fejlődik a felnőtt egészséges lábszerkezet irányába.

Ponte20 szupinált szandál

Ponte20 szupinált szandál

A megfelelő gyerekcipő választás fontossága

Nagyon fontos, hogy gyermekeink mindig a koruknak és a lábuknak megfelelő lábbelit viseljenek. Természetesen, a gyermekek nagy többségének nincs szüksége speciális lábbelire, növekedésük során kellően megerősödnek lábizmaik, ezért testsúlyukat elbírják, és nem alakul ki tartáshiba.

Azonban előfordul, hogy segítenünk kell a lábnak a megfelelő tartás elérésében. A sarok környéki ízületi szalagrendszer és izomzat túlfeszülése ellen a megfelelő cipő támasztéka kell, hogy védje a kis lábat. Ezért feltétlenül erősebb kérgű, szilárd tartást biztosító, rugalmas talpú cipőre van szükség. Ehhez nyújt további segítséget a szupinált cipő viselése is.

Ponte20 szupinált cipő - gyerekcipő - DA03-1-648A

Ponte20 szupinált cipő – gyerekcipő – DA03-1-648A

Szupinált cipők

A szupinálás nem jelent mást, mint a talpak megdöntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye párhuzamossá váljon. Így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése.

A Ponte20 minőség

A szupinált gyerekcipők valódi, magas minőségű bőrből készítjük, mind a külső és mind a bélés oldalon. A lábbelik kérge megerősített. Ezeknél a cipőknél, speciális kiképzéssel a sarokrész belső éle 5 fokkal meg van emelve.

A Ponte20 gyerekcipők megoldást kínálnak azok számára, akik fontosnak tartják, hogy gyermekük egészségesebb gyerekcipőben járjon. Ezzel hozzájárulnak gyermekük lábának egészséges fejlődéséhez.

Kövesd be facebook oldalunk: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

További információk

Méret

22, 24

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„22-26 Ponte20 szupinált bőrcipő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook