Barion Pixel

D.D. Step talpbetét

1490 Ft

D.D. Step talpbetét

D.D. Step talpbetétek HONEYCOMB szerkezetűek, kiváló rezgéscsillapítást biztosítanak, mivel kipárnázzák a gyermek lábát, ezzel csökkentve a lábra nehezedő nyomást járás és futás közben. Az apró lyukak és a bőr felsőrész segítenek szárazon tartani a lábat.

Cikkszám: D.D.Step talpbetét Kategória: Címkék: ,

Leírás

D.D. Step talpbetét

D.D. Step HONEYCOMB szerkezetű talpbetétek kiváló rezgéscsillapítást biztosítanak, mivel kipárnázzák a gyermek lábát, ezzel csökkentve a lábra nehezedő nyomást járás és futás közben. Az apró lyukak és a bőr felsőrész segítenek szárazon tartani a lábat.

D.D.Step talpbetét

D.D. Step talpbetét

D.D.Step HONEYCOMB szerkezet

Egész nap biztosítja a rezgéscsillapítást a láb számára.
A bőr felsőrész segíti a láb szárazon tartását.

D.D.Step talpbetét

D.D. Step talpbetét

Kezelési útmutató: Távolítsa el a cipőben lévő talpbetétet, majd helyezze be a D.D.Step HONEYCOMB talpbetétet, a méhsejtre emlékeztető oldalával lefelé. Cseréljen talpbetétet, amikor az elhasználódás első jelei mutatkoznak. A legjobb minőség érdekében fél évente tanácsoljuk a talpbetét cseréjét.
Tisztítási útmutató: Tisztításhoz meleg, szappanos ronggyal törölje át a talpbetétet. A talpbetét mosógépben nem mosható.

Kövesd be facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

D.D.Step gyerekcipő márka

A D.D.STEP egy kiváló minőségű gyerekcipő márka, amelyet egy harmadik generációs cipőkészítő család hozott létre, kezdve a férfi cipővel folytatva a női cipőkön át a gyermekcipőkig.

A találmány és a kivitelezés kombinációja volt, amely lehetővé tette, hogy elinduljunk ezen az úton, és ez továbbra is tevékenységünk középpontjában áll. A múltban és napjainkban is minden cipőnk egy fából kézzel faragott kaptafával kezdődik, és a fejlett varrási technikák segítségével tökéletes járást biztosít a leendő tulajdonosok számára.

D.D.Step 3D STITCH

​A gyermek minden lépése a mi felelősségünk. Minden fejlesztés, minden lábbeli, amelyet ma legyártunk meghatározza, hogy milyen lesz a világ és hogyan nőnek fel benne a gyerekek. Az ikonikus 3D STITCH (3D varrás) tervezésünkkel 70% -kal kevesebb ragasztót használunk fel a gyártás során.  Ezzel az egészségünket is védjük a kényelem és a minőség veszélyeztetése nélkül. Ilyen elvek alapján hoztuk létre a D.D. Step márkát.

További információk

Méret

, , , , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„D.D. Step talpbetét” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook