26-31 D.D.Step kisfiú szandál dinó figurával

12490 Ft

D.D.Step kisfiú szandál tépőzárral

Nyitott orrú és zárt kérgű, kívül-belül bőr kisfiú szandál | A sarokrészen zárt szandálok stabil tartást biztosítanak a boka számára AC64-922B.
Strapabíró és rugalmas cipő talp – erős támasztékot ad a talpnak.

Törlés

Leírás

D.D. Step kisfiú szandál dinó mintával

Ez a sportos szandál igazán kényelmes viselet egész nyáron, illetve az óvodába is benti szandálnak egész évben! A dinó mintát a fiúk nagyon szeretik!

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

A GYEREK SZANDÁL HAJLÉKONYSÁG

Cipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

D.D. STEP REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT

A kisfiú szandáljainkhoz használt rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

26-31 D.D.Step kisfiú szandál

26-31 D.D.Step kisfiú szandál

VALÓDI BŐR FELSŐRÉSZ ÉS BÉLÉS A GYEREK SZANDÁLOKON

A szandálok szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.

A D.D.STEP -ről, mint gyártó

A D.D.STEP egy kiváló minőségű gyermek cipőmárka, amelyet egy harmadik generációs cipőkészítő család hozott létre, kezdve a férfi cipővel folytatva a női cipőkön át a gyermekcipőkig.

A találmány és a kivitelezés kombinációja volt, amely lehetővé tette, hogy elinduljunk ezen az úton, és ez továbbra is tevékenységünk középpontjában áll. A múltban és napjainkban is minden cipőnk egy fából kézzel faragott kaptafával kezdődik, és a fejlett varrási technikák segítségével tökéletes járást biztosít a leendő tulajdonosok számára. ​

D.D.STEP gyerek szandál fejlesztések

A gyermek minden lépése a mi felelősségünk. Minden fejlesztés, minden lábbeli, amelyet ma legyártunk meghatározza, hogy milyen lesz a világ és hogyan nőnek fel benne a gyerekek. Az ikonikus 3D STITCH (3D varrás) tervezésünkkel 70% -kal kevesebb ragasztót használunk fel a gyártás során, amivel az egészségünket is védjük a kényelem és a minőség veszélyeztetése nélkül. Ilyen elvek alapján hoztuk létre a D.D.STEP márkát. ​

A D.D. Step gyerekcipő gyártási technológiája

A gyártási technológiáját a saját vállalkozásunkban fejlesztettük ki és terveztük meg teljes egészében. Tapasztalt tervezőink és technikus csapatunk kreativitásukkal és know-how-jukkal hozzák létre a legjobb D.D.STEP lábbelit.

Kövesd be facebook oldalunk: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

 

További információk

Méret

27, 28, 30

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„26-31 D.D.Step kisfiú szandál dinó figurával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook