21-25 D.D.Step kisfiú “első lépés” vászoncipő

6900 Ft

Tépőzárral szabályozható, ultrakönnyű vászoncipő, bőrrel borított talpbetéttel.  #C066-950
Extra puha és hajlékony cipőtalp + Cipőorr védelem – ideális választás az első lépésekhez.

Törlés
Cikkszám: C066-950A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

D.D.Step gyerek vászoncipő C066-950A

CSÚSZÁSMENTES TALP

A gyerek vászoncipőink talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

D.D.Step kisfiú vászoncipő

19-24 D.D. Step kislány vászoncipő C015-619A

HAJLÉKONYSÁG

Gyerek vászoncipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT

A rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

D.D.STEP -ről

A D.D.STEP egy kiváló minőségű gyermek cipőmárka, amelyet egy harmadik generációs cipőkészítő család hozott létre, kezdve a férfi cipővel folytatva a női cipőkön át a gyermekcipőkig. A találmány és a kivitelezés kombinációja volt, amely lehetővé tette, hogy elinduljunk ezen az úton, és ez továbbra is tevékenységünk középpontjában áll. A múltban és napjainkban is minden cipőnk egy fából kézzel faragott kaptafával kezdődik, és a fejlett varrási technikák segítségével tökéletes járást biztosít a leendő tulajdonosok számára. ​

3D STITCH technológia

A gyermek minden lépése a mi felelősségünk. Minden fejlesztés, minden lábbeli, amelyet ma legyártunk meghatározza, hogy milyen lesz a világ és hogyan nőnek fel benne a gyerekek. Az ikonikus 3D STITCH (3D varrás) tervezésünkkel 70% -kal kevesebb ragasztót használunk fel a gyártás során, amivel az egészségünket is védjük a kényelem és a minőség veszélyeztetése nélkül. Ilyen elvek alapján hoztuk létre a D.D.STEP márkát. ​ A gyártási technológiáját a saját vállalkozásunkban fejlesztettük ki és terveztük meg teljes egészében. Tapasztalt tervezőink és technikus csapatunk kreativitásukkal és know-how-jukkal hozzák létre a legjobb D.D.STEP lábbelit. Kövesd be facebook oldalunk: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

További információk

Méret

21, 23, 25

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„21-25 D.D.Step kisfiú “első lépés” vászoncipő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook