31-36 D.D. Step kisfiú cipő S066-11AL

11690 Ft

D.D. Step kisfiú cipő tépőzárral

D.D. Step kisfiú cipő kék színben. Tépőzárral ellátott, ezért könnyen fogja a gyerek felvenni. A talp extra rugalmas, így egész nap kényelmes viseletet biztosít.

Törlés
Cikkszám: S066-11AL Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

D.D. Step kisfiú cipő kék színben

D.D.Step Barefoot cipő

Kívül-belül bőr rugalmas és strapabíró gumi talpon. A talp orr része védi a lábujjakat. Könnyen felvehető, tépőzáras megoldás.

A D.D.Step Barefoot cipőtalp igazodik a lábfej alakjához és a felszín maximális érzékelését biztosítja. A cipő lehetővé teszi a lábfej minden izmának, inának és csontjának bekapcsolását a járásba, akárcsak a mezítlábas járás során, és ezáltal hozzájárul a lábfej egészséges fejlődéséhez. Ezen cipőknek nincs tartása, merevítése a hagyományos cipőkhöz képest, ezen termékek nagyon puhák és rugalmasak, a láb formájához idomulnak, hiszen így tervezték őket!

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

HAJLÉKONYSÁG

Kisfiú cipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

REZGÉSCSILLAPÍTÓ TALPBETÉT

A rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

D.D.STEP -ről

A D.D.STEP egy kiváló minőségű gyermek cipőmárka, amelyet egy harmadik generációs cipőkészítő család hozott létre, kezdve a férfi cipővel folytatva a női cipőkön át a gyermekcipőkig.

A találmány és a kivitelezés kombinációja volt, amely lehetővé tette, hogy elinduljunk ezen az úton, és ez továbbra is tevékenységünk középpontjában áll. A múltban és napjainkban is minden cipőnk egy fából kézzel faragott kaptafával kezdődik, és a fejlett varrási technikák segítségével tökéletes járást biztosít a leendő tulajdonosok számára. ​

D.D. Step kisfiú cipő barefoot cipőtalppal S063-11A-5

D.D. Step kisfiú cipő barefoot cipőtalppal S063-11A-5

3D STITCH technológia

A gyermek minden lépése a mi felelősségünk. Minden fejlesztés, minden lábbeli, amelyet ma legyártunk meghatározza, hogy milyen lesz a világ és hogyan nőnek fel benne a gyerekek. Az ikonikus 3D STITCH (3D varrás) tervezésünkkel 70% -kal kevesebb ragasztót használunk fel a gyártás során, amivel az egészségünket is védjük a kényelem és a minőség veszélyeztetése nélkül. Ilyen elvek alapján hoztuk létre a D.D.STEP márkát. ​

A gyártási technológiáját a saját vállalkozásunkban fejlesztettük ki és terveztük meg teljes egészében. Tapasztalt tervezőink és technikus csapatunk kreativitásukkal és know-how-jukkal hozzák létre a legjobb D.D.STEP lábbelit.

Kövesd be facebook oldalunk: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

További információk

Méret

31, 32, 33, 34, 35, 36

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„31-36 D.D. Step kisfiú cipő S066-11AL” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook