Barion Pixel
Akció!

20-25 D.D.Step kisfiú “első lépés” bokacipő

10500 Ft

D.D.Step kisfiú “első lépés” bokacipő

Ez a D.D. Step kisfiú bokacipő kiváló választás őszre és télre. A gumitalp megfelelő kényelmet biztosít egész napra, a felső rész jól tartja a bokát.

Leírás

D.D.Step kisfiú bokacipő S066-317

Ez a D.D.Step kisfiú bokacipő nagyon kényelmes, jól kidolgozott a varrása és a felső része, őszre és a téli időszakra ajánljuk.
A tigrises mintát minden fiú imádja. A szép élénk kék talp nem csak kényelmes, de nagyon divatos is!

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

HAJLÉKONYSÁG

Cipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

D.D.Step kisfiú "első lépés" bokacipő

D.D.Step kisfiú “első lépés” bokacipő

D.D.STEP -ről

A D.D.STEP egy kiváló minőségű gyermek cipőmárka, amelyet egy harmadik generációs cipőkészítő család hozott létre, kezdve a férfi cipővel folytatva a női cipőkön át a gyermekcipőkig.

A találmány és a kivitelezés kombinációja volt, amely lehetővé tette, hogy elinduljunk ezen az úton, és ez továbbra is tevékenységünk középpontjában áll. A múltban és napjainkban is minden cipőnk egy fából kézzel faragott kaptafával kezdődik, és a fejlett varrási technikák segítségével tökéletes járást biztosít a leendő tulajdonosok számára. ​

3D STITCH fejlesztés

A gyermek minden lépése a mi felelősségünk. Minden fejlesztés, minden lábbeli, amelyet ma legyártunk meghatározza, hogy milyen lesz a világ és hogyan nőnek fel benne a gyerekek. Az ikonikus 3D STITCH (3D varrás) tervezésünkkel 70% -kal kevesebb ragasztót használunk fel a gyártás során, amivel az egészségünket is védjük a kényelem és a minőség veszélyeztetése nélkül. Ilyen elvek alapján hoztuk létre a D.D.STEP márkát. ​

A kislány bokacipő gyártási technológiáját a saját vállalkozásunkban fejlesztettük ki és terveztük meg teljes egészében. Tapasztalt tervezőink és technikus csapatunk kreativitásukkal és know-how-jukkal hozzák létre a legjobb D.D.STEP lábbelit.

Kövesd be facebook oldalunk: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

További információk

Méret

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„20-25 D.D.Step kisfiú “első lépés” bokacipő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook