32-36 D.D. STEP fiú nyitott cipő bőrből kék

11900 Ft

D.D. STEP fiú nyitott cipő bőrből

megerősített gumi orral. A tépőzárnak köszönhetően a gyermek könnyen felveszi egyedül is. Ez a nyitott gyerekcipő ideális választás nyárra, jól tartja gyermek lábát!

Törlés
Cikkszám: 040-413 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

D.D.Step kisfiú nyitott cipő bőrből kék, fehér színben

CSÚSZÁSMENTES TALP

A lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fiú gyerekcipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.

HAJLÉKONYSÁG

Cipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

D.D.STEP -ről

A D.D.STEP egy kiváló minőségű gyermek cipőmárka, amelyet egy harmadik generációs cipőkészítő család hozott létre, kezdve a férfi cipővel folytatva a női cipőkön át a gyermekcipőkig.

A találmány és a kivitelezés kombinációja volt, amely lehetővé tette, hogy elinduljunk ezen az úton, és ez továbbra is tevékenységünk középpontjában áll. A múltban és napjainkban is minden cipőnk egy fából kézzel faragott kaptafával kezdődik, és a fejlett varrási technikák segítségével tökéletes járást biztosít a leendő tulajdonosok számára. ​

D.D. STEP fiú nyitott cipő - 040-413

D.D. STEP fiú nyitott cipő – 040-413

3D STITCH varrás

A gyermek minden lépése a mi felelősségünk. Minden fejlesztés, minden lábbeli, amelyet ma legyártunk meghatározza, hogy milyen lesz a világ és hogyan nőnek fel benne a gyerekek. Az ikonikus 3D STITCH (3D varrás) tervezésünkkel 70% -kal kevesebb ragasztót használunk fel a gyártás során, amivel az egészségünket is védjük a kényelem és a minőség veszélyeztetése nélkül. Ilyen elvek alapján hoztuk létre a D.D.STEP márkát. ​

D.D.STEP gyártási technológia

A gyártási technológiáját a saját vállalkozásunkban fejlesztettük ki és terveztük meg teljes egészében. Tapasztalt tervezőink és technikus csapatunk kreativitásukkal és know-how-jukkal hozzák létre a legjobb D.D.STEP lábbelit.

Kövesd be facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/gyerekciponet/

További információk

Méret

32, 33, 34, 35, 36

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„32-36 D.D. STEP fiú nyitott cipő bőrből kék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook