Barion Pixel

1. Házhoz szállítás díjszabása

Szállítási díjak állandóak, melyet súly nem befolyásol. Részleteit itt olvashatod el:

  • Banki átutalást vagy bankkártyás fizetést követő GLS kiszállítás: 1190 Ft
  • Utánvét költsége: 450 Ft
  • Személyes átvétel : 0 Ft
  • 20.000 Ft feletti termékrendelést esetén INGYENES kiszállítás: 0 Ft

 

2. Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 -2 munkanap.

Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron és “ÚTON” van, akkor 1 hét! Érdemes utánaérdeklődni elérhetőségeinken!

3. Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a(z) GLS Futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

4. Szállítással kapcsolatos információk

A csomag megsérülését a kézbesítéskor, a futárnak azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása kártérítési jogvesztéssel jár. Kárfelvételi jegyzőkönyv hiányában  a GLS -nél a kárt nem tudjuk érvényesíteni, így a terméket cserélni, vagy a termék árát visszafizetni.

Facebook